Joó Géza

producer, művészeti menedzser

FOTÓGALÉRIA

Portrék, fotók

Életképek

Magyar Világtalálkozó képekben

Szépségversenyek

Joó Talk Show

Crossart

MÉDIAMEGJELENÉSEK

Magyar Világtalálkozók médiamegjelenések

Interjú Csepregi Évával

Én csak úgy hívom, a lélekember! Megjelent Csepregi Évával készített interjúm, fogadjátok és olvassátok szeretettel!
 

Interjú Keresztes Ildikóval

Megjelent Keresztes Ildikóval készített interjúm a Váróterem-magazinban, fogadjátok sok szeretettel, Ildikó Keresztes az aranytorkú énekes sok érdekes titkot elárult, csak nekem, 🙂 és Nektek !
 
 

Interjú Bayer Ilonával

Bayer Ilona (vagy inkább ahogy én hívom lassan 30 éve) Iluska-galagonyával készített interjúm a Váróterem magazinban. Fogadjátok és főképp olvassátok szeretettel és figyelemmel. Higgyétek el, van amit én is csak az interjú során tudtam meg róla… 
 

Interjú Csomor Csillával

Csomor Csilla interjúm a váróterem magazinban!
 
Csillával sok közös projektünk volt, szerepelt a Tunéziában forgatott Aigner Iván klipjében, mint a klip rendezője elmondhatom róla, hogy alázatosan és kitűnően megoldotta a feladatot ami egy zenei-klip szerepléskor elvárható,de az Erno Laszlo világhírű kozmetikum arca is volt 2011-ben, Marilyn Monroe és Greta Garbo és Madonna után, bizony ez nem kis elismerés. Az interjúban sok mindent elárult magáról nekünk nektek, itt Barátok közt !
 

Joó Géza - A Producer

A Producer. Milyen remek film cím lehetne. De ezúttal másról van szó. Joó Géza nem véletlenül került fel a Kedvenceim sorába. Nem csak azért, mert évek óta ismerjük egymást, és nem csak azért, mert kiváló és sokoldalú szakembert ismertem meg benne. Olyan személyes emberi tulajdonságokkal is bír, ami ritka kincs. Ezért fontosnak tartottam, hogy minél több ember megismerhesse őt. Az elhivatott szakembert épp úgy, mint a soha el nem fáradó közösségi embert, akinek még ebben a kicsit szigorúbb és néha kétes értékeket hajszoló világban is helyén van az értékrendje.

https://csababea.hu/sajtomediamegjelenesek/joo-geza-a-producer

CrossArt a zenei égbolton

Időről, időre feltűnnek a zenei égbolton új formációk, akik tehetségükkel meg akarják hódítani a közönség szívét. A magyar zenei élet most a CrossArt trióval gazdagodik. A három tehetséges fiatalt Joó Géza vette a szárnyai alá.

https://varoteremmagazin.hu/crossart-a-zenei-egbolton.html

Hazai sztárdömping a II. Magyar Világtalálkozón

Idén is nagyon sikeres volt a Magyar Világtalálkozó, ahol a zenés és kulturális programokon kívül élő interjúsorozatok is voltak.

https://femina.hu/terasz/magyar_vilagtalalkozo/

 

Aki nem csak a nevében Joó

A látszólag különálló szegmenseket Joó Géza személye, kreativitása és szakértelme tökéletes szinergiába hozza, ezáltal összekapcsolva azokat. Művészeti menedzser, akinek egyik ismérve, hogy a kreativitás mellett, a gazdasági életben való jártassággal felvértezve, képes nemcsak magyar, hanem exkluzív, minőségi nemzetközi produkciók létrehozására. Az ötlet, s annak minőségi kivitelezése méltán jellemzik.

https://web.archive.org/web/20151119133420/http://www.storyonline.hu/hirek/aki_nem_csak_neveben/19428/

Indul a jelentkezés: ki lesz idén Magyarország legszebb nője?

Rendhagyó újításokkal indul útjára a 2012-es Miss Hungary szépségverseny, a hivatalos versenykiírás május 2-án jelent meg a rendezvény honlapján. Vajon kié lesz idén a korona?

http://www.ma.hu/webbulvar.hu/130765/Indul_a_jelentkezes_ki_lesz_iden_Magyarorszag_legszebb_noje

MINDHALÁLIG ROCK AND ROLL - KÖNYVBEMUTATÓ KONCERTEKKEL

Mindhalálig rock and roll címmel megjelent Hajnal Gábor, és Zoltán János könyve – a koncertekkel és dedikálással egybekötött bemutató május 24-én, csütörtökön 19 órakor lesz a Jazzy Klubban (Bp. VI. Liszt Ferenc tér 10.).

Fellépnek: Syconor, Heep Freedom, Ethna, Rockmilady, Wasbeton, műsorvezető: Joó Géza

https://hammerworld.hu/2018/05/15/mindhalalig-rock-and-roll-konyvbemutato-koncertekkel/

Wass Albert emlékest

• Turi Bálint, Komárom város alpolgármesterének köszöntője;
• Wass Albert munkássága és az Örökségkönyv bemutatása – dr. Tanka László, főszerkesztő, az Emlékév főszervezője, a Panoráma Világklub alapító elnöke;
• Házigazdai üdvözlet: Turi Győzőné, a Panoráma Világklub Komáromi Társklubjának elnöke; a Panoráma Világklub Komáromi Társklubja elnöki felkérésének átadása;
• Tarics Péter – felvidéki Wass Albert Örökség-díjas előadóművész – az Üzenet haza című vers előadása;
• Oláh Kálmán Pro Urbe díjas tanár előadása: Emlékezés egy régi márciusra;
• Wincze B. András dalszerző, gitáros-énekes, Wass Albert Örökség-díjas előadóművész műsorából;
• Wass Albert műveiből felolvas: dr. Turi Adrienn;
• Filmvetítések: Wass Albert nyomában – részlet Szalay Róbert filmjéből, amely az író élete egykori helyszíneinek mai állapotát mutatja be; kisfilm a Duna Palotában megrendezett WA Emlékév nyitóról;

Műsorvezető: Joó Géza, a Panoráma Világklub szóvivője

http://www.komarom.hu/event.php?day=2019-02-15

 

Welcome to Hungary - magazinműsor

Benjamino Gigli portréfilm

Placido Domingo koncert

Erno Laszlo Luxus kozmetikum

Mátyás Pince 105 éves

Kövess közösségi oldalaimon!

error: Copyright, All rights reserved to Joó Géza